Mijn naam is Benthe Kuiper, ik ben 22 jaar oud. Momenteel studeer ik Communicatie en Multimedia Design aan de hogeschool Utrecht.  Ik ben een derdejaars studente en ik volg op dit moment de minor ‘Vernieuwend leren met ICT en Games’,  waarbij ik aan mijn skills werk voor Unity en gamedidactiek.

Ik ben een georganiseerd persoon en ik zorg er graag voor dat alles op tijd af is voor de deadline, zodat ik minder stress ervaar. Onder de druk van deadlines kan ik ook goed functioneren. 

Neem gerust contact met mij op, via het contactformulier, via de mail of op mijn social media kanalen. 

Design

Digital art

Games

Koken

Ik ben natuurlijk ook geïnteresseerd in design, ik kijk graag op internet rond om inspiratie op te doen voor mijn projecten.

Van jongs af aan illustreer ik graag, ik ben overgestapt van traditional art naar digital art in 2017 toen ik mijn eerste Wacom tablet kocht. Ik tekende vaak manga, maar tegenwoordig maak ik graag vector illustraties met Illustrator.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gamen met vrienden of alleen.  Mijn favoriete spellen zijn Final Fantasy XV, Persona 4 Golden en verschillende MMORPG’s.

Mijn passie voor koken is al vroeg begonnen; ik mocht vroeger altijd meehelpen in de keuken.  Ik hou heel erg van lekker eten en ik maak ook graag  verschillende gerechten.

Creatief

Zelfmotivatie

Georganiseerd

Bescheiden