'Een reis door de Japanse mythologie'

Tijdens jaar 2 van mijn opleiding heb ik voor het vak seminar een strip gemaakt. Deze is volledig geïllustreerd en bedacht door mijzelf op basis van de Japanse mythologie. Het project heb ik in acht weken afgerond. 

HistoCity

Voor de minor ´Vernieuwend leren met ICT en games´ heb ik samen gewerkt met ICT-studenten aan een innovatief project om de oriëntatiekennis te vergroten en blijvend te herhalen voor de onderbouw. 

FRIEND

 Het ‘lectoraat Innovatie van Beweegzorg’ van de Hogeschool Utrecht is een project begonnen genaamd FRIEND. 

Binnen het project FRIEND wordt onderzocht of (en zo ja: hoe) thuiswonende ouderen met een verhoogd valrisico kunnen worden geactiveerd voor een deelname aan valpreventieprogramma’s. 

Piratentocht

Voor het vak Games & Gamification van de minor ´Vernieuwend leren met ICT en games´ hebben wij een spel ontwikkeld. Het spel is een combinatie van
een bord- en kaartspel. Het spel is zowel online als fysiek uitgewerkt. 

Piratenspel

In het eerste jaar van mijn opleiding heb ik een concept bedacht en ontworpen voor een piratenspel waarin punten kunnen worden verdiend om deze in te wisselen voor bijvoorbeeld een gratis drankje of snack tijdens een concert.  

Het is de bedoeling dat het spel wordt gespeeld voorafgaand aan de dagen dat het concert begint, om zo punten te verdienen. 

Overige projecten

Dit is een verzameling van overige projecten waaraan ik heb gewerkt;  onder andere verjaardagskaarten en businesskaartjes.