'Een reis door de Japanse mythologie'

Tijdens jaar 2 van mijn opleiding heb ik voor het vak seminar een strip gemaakt. 

Deze is volledig geïllustreerd en bedacht door mijzelf 

op basis van de Japanse mythologie. Het project heb ik in acht weken afgerond. 

FRIEND

Het ‘lectoraat Innovatie van Beweegzorg’ van de Hogeschool Utrecht is een project begonnen genaamd FRIEND. 

Binnen het project FRIEND wordt onderzocht of (en zo ja: hoe) thuiswonende ouderen met een verhoogd valrisico kunnen worden geactiveerd voor een deelname aan valpreventieprogramma’s.

HistoCity

Voor de minor ´Vernieuwend leren met ICT en games´ heb ik samen gewerkt met ICT-studenten aan een innovatief project om de oriëntatiekennis te vergroten en blijvend te herhalen voor de onderbouw. 

De Piratentocht

Voor het vak Games & Gamification van de minor ´Vernieuwend leren met ICT en games´ hebben wij een spel ontwikkeld. Het spel is een combinatie van
een bord- en kaartspel. Het spel is zowel online als fysiek uitgewerkt.

Digitale versie piratentocht

Overige projecten

Dit is een verzameling van overige projecten waaraan ik heb gewerkt;  onder businesskaartjes en 3D modellen

Ik het interessant om mijzelf nieuwe dingen aan te leren. Ik ben van start gegaan om Blender 3D te leren. Ik ben nog bezig om mijn skills te ontwikkelen. 

Voor de opdrachtgever Social Nomads (social media agency) heb ik businesskaartjes ontworpen die een digitale functie hebben met een QR-Code. De klant kan de QR-Code scannen en dan speelt er een persoonlijk bericht af. Zo krijgt het traditionele businesskaartje ook een link met de digitale wereld. 

Daarnaast heeft het businesskaartje een uitsnede waardoor een foto kan worden gemaakt met de omtrek van het bedrijfslogo.  Dit maakt het extra uniek!