STAGE DUTCH GAME GARDEN

In jaar 3 van mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Dutch Game Garden. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in games, maar wist weinig af van de game industrie. Bij mijn stage heb ik veel kennis opgedaan over de Nederlandse game industrie. Voornamelijk heb ik gewerkt aan het evenement INDIGO 2021,  zoals de website, visuals en overlays. INDIGO wordt jaarlijks georganiseerd door Dutch Game Garden.

Jon Karelse

Als freelancer ben ik aan de slag gegaan om de Jon Karelse website te vernieuwen en te ontwerpen. Vanuit de wensen van de opdrachtgever ben ik eerst aan de slag gegaan met het ontwerp. Daarna heb ik hiervoor een prototype gemaakt en het ontwerp in WordPress gerealiseerd. 

WeExplore prototype

WeExplore

Tijdens mijn specialisatie Human Centered Design ben ik 3 weken lang bezig geweest met het project WeExplore samen een andere student. De hoofdvraag luidt:’ Hoe vertaal je vrije werkwijze van de doelgroep, naar hun digitale touchpoints?’

'Een reis door de Japanse mythologie'

Tijdens jaar 2 van mijn opleiding heb ik voor het vak seminar een strip gemaakt. Deze is volledig geïllustreerd en bedacht door mijzelf op basis van de Japanse mythologie. Het project heb ik in acht weken afgerond. 

FRIEND

Het ‘lectoraat Innovatie van Beweegzorg’ van de Hogeschool Utrecht is een project begonnen genaamd FRIEND.  Binnen het project FRIEND wordt onderzocht of (en zo ja: hoe) thuiswonende ouderen met een verhoogd valrisico kunnen worden geactiveerd voor een deelname aan valpreventieprogramma’s.

HistoCity

Voor de minor ´Vernieuwend leren met ICT en games´ heb ik samen gewerkt met ICT-studenten aan een innovatief project om de oriëntatiekennis te vergroten en blijvend te herhalen voor de onderbouw. 

Digitale versie piratentocht

De Piratentocht

Voor het vak Games & Gamification van de minor ´Vernieuwend leren met ICT en games´ hebben wij een spel ontwikkeld. Het spel is een combinatie van een bord- en kaartspel. Het spel is zowel online als fysiek uitgewerkt.

Overige projecten

Dit is een verzameling van overige projecten waaraan ik heb gewerkt;  onder businesskaartjes en 3D modellen

Ik het interessant om mijzelf nieuwe dingen aan te leren. Ik ben van start gegaan om Blender 3D te leren. Ik ben nog bezig om mijn skills te ontwikkelen. 

Voor de opdrachtgever Social Nomads (social media agency) heb ik businesskaartjes ontworpen die een digitale functie hebben met een QR-Code. De klant kan de QR-Code scannen en dan speelt er een persoonlijk bericht af. Zo krijgt het traditionele businesskaartje ook een link met de digitale wereld. 

Daarnaast heeft het businesskaartje een uitsnede waardoor een foto kan worden gemaakt met de omtrek van het bedrijfslogo.  Dit maakt het extra uniek!