Horse Reality

UX/UI design / Scrum / Design Thinking / Figma / Adobe XD 

Ik ben aan de slag gegaan als een UX/UI designer voor het bedrijf Deloryan B.V voor mijn afstudeeropdracht. Om hun game ‘Horse Reality’ naar een gebruiksvriendelijke mobiele versie te brengen*, zodat de doelgroep moeiteloos de game kan beleven en ervaren. 

 *Disclaimer: This is a concept and may not represent the final product. 

Horse Reality mockup

Frank Energie

UX /UI design  / Design Thinking / Concepting / Figma / Illustrator

Vanuit de profilering ‘ Human Centered Design’  heb ik en twee medestudenten van Frank Energie de opdracht gekregen om de nieuwe facturatiemethode over te brengen in de Frank Energie app voor de doelgroep. Dit project was gericht op UX design en alles daarom heen. 

Jon Karelse

WordPress / Elementor / Figma

Als freelancer ben ik aan de slag gegaan om de Jon Karelse website te vernieuwen en te ontwerpen. Vanuit de wensen van de opdrachtgever ben ik eerst aan de slag gegaan met het ontwerp. Daarna heb ik hiervoor een prototype gemaakt en het ontwerp in WordPress gerealiseerd. 

Dutch Game Garden

WordPress / Divi / Illustrator / Photoshop  / After Effects / Première Pro / InDesign

In jaar 3 van mijn opleiding ‘Communicatie en Multimedia Design’  heb ik stage gelopen bij Dutch Game Garden. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in games, maar wist weinig af van de game industrie. Bij mijn stage heb ik veel kennis opgedaan over de Nederlandse game industrie. Voornamelijk heb ik gewerkt aan het evenement INDIGO 2021,  zoals de website, visuals en overlays. INDIGO wordt jaarlijks georganiseerd door Dutch Game Garden.

WeExplore

UX/UI Design / Scrum / Figma

Tijdens mijn profilering Human Centered Design ben ik 3 weken lang bezig geweest met het project WeExplore samen een medestudent. De hoofdvraag luidt:’ Hoe vertaal je vrije werkwijze van de doelgroep, naar hun digitale touchpoints?’

FRIEND

Scrum / Illustrator / Photoshop / After Effects / Première Pro

Het ‘lectoraat Innovatie van Beweegzorg’ van de Hogeschool Utrecht is een project begonnen genaamd FRIEND.  Binnen het project FRIEND wordt onderzocht of (en zo ja: hoe) thuiswonende ouderen met een verhoogd valrisico kunnen worden geactiveerd voor een deelname aan valpreventieprogramma’s.

'Een reis door de Japanse mythologie'​

Clip Studio Paint / Première Pro

Tijdens jaar 2 van mijn opleiding heb ik voor het vak seminar een strip gemaakt. Dit was een passie project, omdat ik altijd een strip wilde maken en meer wilde weten over de Japanse mythologie! De strip is is volledig geïllustreerd en bedacht door mijzelf op basis van de Japanse mythologie. Het project heb ik in acht weken afgerond. 

HistoCity

Scrum / Gamification

Voor de minor ´Vernieuwend leren met ICT en games´ heb ik samen gewerkt met ICT-studenten aan een innovatief project om de oriëntatiekennis te vergroten en blijvend te herhalen voor de onderbouw. 

Gamification / Illustrator / Photoshop

Voor het vak Games & Gamification van de minor ´Vernieuwend leren met ICT en games´ heb ik met twee medestudenten een spel ontwikkeld. Het spel is een combinatie van een bord- en kaartspel. Het spel is zowel online als fysiek uitgewerkt. Het spel is verkozen tot het beste spel van 16 andere spellen die zijn ontwikkeld tijdens deze minor. 

Digitale versie piratentocht

Social Nomads

Illustrator / Photoshop

Voor het vak ‘Studio’ tijdens mijn opleiding, heb ik voor de opdrachtgever Social Nomads (social media agency) heb ik businesskaartjes ontworpen die een digitale functie hebben met een QR-Code. De klant kan de QR-Code scannen en dan speelt er een persoonlijk bericht af. Zo krijgt het traditionele businesskaartje ook een link met de digitale wereld. 

Daarnaast heeft het businesskaartje een uitsnede waardoor een foto kan worden gemaakt met de omtrek van het bedrijfslogo.  Dit maakt het extra uniek!